בלוג ומתכונים
סלט אטריות סובה ועלי סלט ירוקל'ה | אביטל סבג
סובה הוא שמו היפני של דגן הכוסמת, המוכר גם בשמו המזרח אירופי "קאשה". לגרגרי הכוסמת טעם וריח דומיננטיים שלא כולם אוהבים. באטריות הסובה לעומת זאת הריח אינו מורגש, והן נפלאות להגשה כסלט קר או חם.
סלט גרגרי נחלים ונקטרינה | שפית אבישג לוי
כל כך עצוב שאין גרגר נחלים כל השנה, מדובר באחד העלים שצוות ירוקל'ה הכי אוהבים (ששאר העלים לא ישמעו אותנו). העלה האהוב עלינו והשפית האהובה עלינו נפגשו יחדיו למתכון מנצח של קלילות ואושר. בתאבון!
טארט לימון ירוקל'ה | שפית קונדיטורית מיכל גולדברגר
אנחנו מודים, הפעם באנו לאתגר אתכם! מתכון לא פשוט של השפית קונדיטורית – מיכל גולדברגר, אבל תגידו לנו שלא חלמתם להכין עוגה כמו של קונדיטוריות?! אנחנו מבטיחים לכם הנאה במהלך ההכנה וסיפוק בסופה – באחריות. שלחו לנו תמונות אנחנו חייבים לראות איך יצא לכם.
עוגת גבינה מעוטרת ירוקל'ה | שפית קונדיטורית מיכל גולדברגר
אין אחד שלא אוהב עוגת גבינה. לכבוד שבועות חברנו לאחת הנשים האהובות עלינו בתחום, לשפית קונדיטורית האהובה עלינו – מיכל גולדברגר וביקשנו ממנה שתכין לנו מתכון מנצח לעוגת גבינה עם שימוש במוצרי ירוקל'ה. התוצאה המרהיבה לפניכם. תנסו בעצמכם, תודו למיכל אחר כך ולא לשכוח לשלוח לנו הודעה איך יצא לכם. חג שמח!
סלט גבינת בושה ופרחי אביב | שפית דניאל יצחקוב
ירוקל'ה מאוהבת באביב, התקופה בה הכל מתחיל לפרוח, תבלינים, פרחים והחממות שלנו הופכות צבעוניות. גאים לצרף לכם מתכון לסלט אביבי מרענן ומרהיב מאת השפית דניאל יצחקוב. היזהרו, הסלט עלול להרשים את האורחים שלכם יתר על המידה (:
דג צלוי על האש עטוף בעלי ירוקל'ה | שפית דניאל יצחקוב
אנחנו ממשיכים בפרויקט השפיות הנפלאות שלנו. הפעם, שפית דניאל יצחקוב, הידועה בבישול הפרשי והנגיש שלה, מביאה לכם מתכון שכולנו יכולים להכין בבית בקלות, המשלב את העלים שלנו בצורה מושלמת. כמה פשוט ככה טעים!
דג משופד על גבעולי קארי ירוק לצד סלט שומר וסלרי וקרם כרובית | שפית עדן דוד
שפית עדן דוד מאוד אוהבת את הקארי של ירוקל'ה. ביקשנו ממנה להרכיב לנו מתכון שכולל בתוכו את שמן הקארי הנפלא שלנו. היא מצידה לקחה את זה צעד קדימה וצירפה למנה גם גבעולי קארי. התוצאה לפניכם.
לברק בבוקה פרחי מרווה, מנגולד ועגבניות | שפית אבישג לוי
שפית אבישג לוי לא רק זכתה במקום הראשון בתוכנית הטלוויזיה – משחקי השף, היא זכתה במקום הראשון גם בלב של ירוקל'ה. שפית לוי, אחת השפיות המצוינות ומדויקות שיש כאן בסביבה, התבקשה להכין לנו מתכון מנצח של דג, זו התוצאה שקיבלנו.
שייטל על גחלים עטוף בירוקל'ה | שפית זהר גבאי
החלטנו הפעם לפנק את הלקוחות שלנו במתכון איכותי הכולל בשר. לצורך המשימה גייסנו את השפית והיזמית, זהר גבאי שבין היתר גם בעלים של קצביה מצליחה, שיצרה עבורנו מתכון מנצח של בשר בשילוב עלי תבלין ירוקל'ה. מה שנקרא אמאל'ה איזה טעיםםםםם.
תות, תה עלי שומר וזוטא, קרם צנובר | שפית שיראל ברגר
אנחנו כל כך אוהבים את הלקוחות שלנו ובשבילכם בחרנו את ההכי טובה.
שיראל ברגר, האחת והיחידה, מציגה בפניכם איך מכינים אוכל מסוגנן בבית הפרטי שלכם!
בהצלחה!!