מצרכים :
100 גרם גבינת בושה בחתיכה אחת
לרוטב הוינגרט:
כף דבש
מיץ מאשכולית אחת
מלח
שמן זית
100 גרם שקדים קלויים
אופן ההכנה:
מדליקים גריל או מחממים מחבת. לוקחים את גבינת הבושה וצולים.
במקביל, שמים את כל העלים בקערה
בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: שופכים את מיץ האשכוליות, מצרפים את הדבש מלח.
ותוך כדי ערבוב, מזלפים שמן זית ליצירת אמולסיה אחידה.
קולים את השקדים עד שמשחימים קלות .
מזלפים את הרוטב על העלים, מערבבים, מניחים באהבה את הגבינה ואת פרחי המאכל ומפזרים למעלה את השקדים הקלויים.
בתאבון!!