Screen Shot 2022-05-19 at 19.02.24
תמונת מחבר

סלט גבינת בושה ופרחי אביב | שפית דניאל יצחקוב

ירוקל'ה מאוהבת באביב, התקופה בה הכל מתחיל לפרוח, תבלינים, פרחים והחממות שלנו הופכות צבעוניות. גאים לצרף לכם מתכון לסלט אביבי מרענן ומרהיב מאת השפית דניאל יצחקוב. היזהרו, הסלט עלול להרשים את האורחים שלכם יתר על המידה (:

מצרכים :

פרחי אמנון ותמר ירוקל'ה

פרחי ציפורן ירוקל'ה

פרחי בידנס שמש ירוקל'ה

עלי חמציץ ירוקל'ה

עלי חרדל ירוקל'ה  

עלי שומר ירוקל'ה

100 גרם גבינת בושה בחתיכה אחת

לרוטב הוינגרט:

כף דבש

מיץ מאשכולית אחת

מלח

שמן זית

100 גרם שקדים קלויים

אופן ההכנה:

מדליקים גריל או מחממים מחבת. לוקחים את גבינת הבושה וצולים.

במקביל, שמים את כל העלים בקערה

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: שופכים את מיץ האשכוליות, מצרפים את הדבש מלח.  

ותוך כדי ערבוב, מזלפים שמן זית ליצירת אמולסיה אחידה.

קולים את השקדים עד שמשחימים קלות .

מזלפים את הרוטב על העלים, מערבבים, מניחים באהבה את הגבינה ואת פרחי המאכל ומפזרים למעלה את השקדים הקלויים.

בתאבון!!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון