Screen Shot 2021-04-12 at 22.40.52
תמונת מחבר

שייטל על גחלים עטוף בירוקל'ה | שפית זהר גבאי

החלטנו הפעם לפנק את הלקוחות שלנו במתכון איכותי הכולל בשר. לצורך המשימה גייסנו את השפית והיזמית, זהר גבאי שבין היתר גם בעלים של קצביה מצליחה, שיצרה עבורנו מתכון מנצח של בשר בשילוב עלי תבלין ירוקל'ה. מה שנקרא אמאל'ה איזה טעיםםםםם.

מצרכים

1 חבילת פרחי חרדל ירוקל'ה

2 עלי חרדל ירוקל'ה

2 שיני שום

2 כפות מיץ לימון טרי

2 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי

2 קולרבי

מיץ מעגבניות טריות

בשר שייטל 150 גרם

חמאה 50 גרם

אופן ההכנה

קולרבי –

1. לעטוף בנייר כסף ולהכניס בין גחלים רותחות או בין עצי המדורה (עם הקליפה).

(אם אין לנו כח להדליק מנגל – לפזר מלח גס בתבנית, להניח עליו את הקולרבי ולהכניס לתנור על 180 מעלות, עד שהקולרבי מתרכך).

2. צורבים את השייטל למידת עשייה מדיום.

פסטו חרדל-

3. חותכים את עלי החרדל. מגרדים באמצעות פומפיה את שיני השום לתוך מכתש ועלי. מוסיפים את עלי החרדל שנקצצו ואת פרחי החרדל וכותשים ביחד. מוסיפים את מיץ הלימון ושתי כפות שמן זית עד שנהיית עיסה אחידה.

מוסיפים מלח ים אטלנטי עד שטעים טעים.

4. בינתיים מחממים מחבת – שמן זית, חמאה, מיץ מעגבניות טריות, מלח ים, המון עשבי תבלין של ירוקלה – זעתר, טימין, פרחי חרדל ומעט יין לבן.

ועכשיו לתכלס –

5. פורסים את הקולראבי. פורסים את הבשר. מסדרים אותם בצלחת באופן שיהיה לנו כיף לאכול.

8. מוזגים מעל את הרוטב מהמחבת.

9. ולצד המנה / על הבשר מורחים את הפסטו חרדל המושלם שלנו.

10. בתאבון!!!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון