Screen Shot 2022-05-22 at 12.44.26
תמונת מחבר

עוגת גבינה מעוטרת ירוקל'ה | שפית קונדיטורית מיכל גולדברגר

אין אחד שלא אוהב עוגת גבינה. לכבוד שבועות חברנו לאחת הנשים האהובות עלינו בתחום, לשפית קונדיטורית האהובה עלינו - מיכל גולדברגר וביקשנו ממנה שתכין לנו מתכון מנצח לעוגת גבינה עם שימוש במוצרי ירוקל'ה. התוצאה המרהיבה לפניכם. תנסו בעצמכם, תודו למיכל אחר כך ולא לשכוח לשלוח לנו הודעה איך יצא לכם. חג שמח!

מצרכים:

תבנית בקוטר 22

165 גרם עוגיות חמאה/שאריות אפויות של בצק פריך

50 גרם חמאה מומסת

למלית גבינה:

350 גרם גבינה לבנה

155 גרם גבינת מסקרפונה

125 גרם שמנת מתוקה

80 גרם סוכר

150 גרם שוקולד לבן

1 ביצה

60 גרם חלמונים

3 גרם מלח

לציפוי:

מיכל שמנת חמוצה 27 אחוז

30 גרם אבקת סוכר

עיטור העוגה:

פרחי חמציץ סגול ירוקל'ה

או כל פרח מאכל אחר של ירוקל'ה שמוצא חן בעינכם

שקדים

אופן ההכנה:

טוחנים את העוגיות/שאריות הבצק לפירורים גסים יחסית.

מערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית התבנית.

מיישרים בעזרת כף ומקפיאים עד השימוש.

ממיסים על בן מארי או במיקרוגל שוקולד לבן ושמנת מתוקה.

מערבבים בקערה גבינה לבנה, גבינת מסקרפונה וסוכר.

יוצקים את השוקולד המומס והשמנת לתוך קערת הגבינות וטורפים היטב.

מוסיפים ביצה, חלמונים ומלח וטורפים.

יוצקים את התערובת על גבי התחתית ואופים ב-130 מעלות למשך שעה וחצי-שעתיים או עד שהעוגה מוכנה ורוטטת במרכז.

מקררים בטמפ׳ חדר.

מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את השמנת החמוצה והאבקת סוכר ומיישרים בעזרת פלטה על גבי העוגה.

מכניסים את העוגה ל5 דקות ב150 מעלות.

מוציאים ומקררים במקרר.

לפי ההגשה מפזרים פרחי מאכל ירוקל'ה על העוגה.

תהנו!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון