WhatsApp Image 2023-12-24 at 13.56.59
תמונת מחבר

סלט אטריות סובה ועלי סלט ירוקל'ה | אביטל סבג

סובה הוא שמו היפני של דגן הכוסמת, המוכר גם בשמו המזרח אירופי "קאשה". לגרגרי הכוסמת טעם וריח דומיננטיים שלא כולם אוהבים. באטריות הסובה לעומת זאת הריח אינו מורגש, והן נפלאות להגשה כסלט קר או חם.

מנה הלקוחה מספרה רב המכר של אביטל סבג – "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן". ניתן למצוא את הספר בחנות שלנו תחת קטגוריית 'מתנות'.

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילה (250 גרם) אטריות סובה

2 כפות שמן שומשום

2 ראשי ברוקולי

1 כרובית בינונית

1 נספק עלי קייל טוסקני ירוקל'ה

1 נספק תערובת לסלט של ירוקלה

1 כוס שעועית סגולה או ירוקה

3 בצלים ירוקים

1 פלפל צ'ילי

1 כף רוטב סויה אורגני

1 כף שומשום שחור

1 לימון 

2 כפות ג'ינג'ר מגורר

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן (כ-7-5 דקות). נזהרים מבישול יתר, העלול לפגוע במרקם ובצורת האטרייה.

שוטפים את האטריות במים קרים, מסננים, מוסיפים 1 כף שמן שומשום ומצננים.

ממלאים קערה גדולה עם מים פושרים ו-1 כף מלח גס ומשרים בתוכם את הברוקולי, הכרובית והעלים למשך רבע שעה, מוציאים ומסננים.

מפרקים את הכרובית ואת הברוקולי לפרחים קטנים, קוטמים את קצוות השעועית הסגולה וחותכים אותה ל-4 חלקים. פורסים את הבצלים הירוקים ואת פלפל צ'ילי לפרוסות דקות ומכניסים את כל המרכיבים לכלי הגשה.

מתבלים בשמן שומשום וברוטב סויה ומערבבים בעדינות.

ההגשה: מפזרים שומשום שחור ויוצקים מעל מעט מיץ לימון (לפי הטעם). 

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון