מצרכים
לברק שלם
עגבניה
לימון
3 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
גבעולי מנגולד
2 כפות חמאה
אופן הכנה
חורצים את הלברק משני צדדיו וממליחים מבחוץ.
שוזרים את פרחי המרווה וממלאים בהם את הלברק.
משמנים את הלברק מבחוץ טוב טוב ומניחים על האש (ניתן לצלות גם על מחבת).
בינתיים חוצים עגבניה ולימון צורבים אותם על הגריל או המחבת על חלקם הפנימי.
את המנגולד מורחים בשמן וממליחים ומניחים על האש.
צולים את הלברק משני צדדיו ולקראת סוף הצלייה מניחים את קוביית החמאה.
כשהלברק מוכן מניחים אותו על צלחת לצידו את המנגולד הצלוי וסוחטים את העגבניה והלימון השרופים
ומגישים. בתאבון!!!