תמונת מחבר

לברק בבוקה פרחי מרווה, מנגולד ועגבניות | שפית אבישג לוי

שפית אבישג לוי לא רק זכתה במקום הראשון בתוכנית הטלוויזיה - משחקי השף, היא זכתה במקום הראשון גם בלב של ירוקל'ה. שפית לוי, אחת השפיות המצוינות ומדויקות שיש כאן בסביבה, התבקשה להכין לנו מתכון מנצח של דג, זו התוצאה שקיבלנו.

מצרכים

לברק שלם

10 גבעולי פרחי מרווה ירוקל'ה

עגבניה

לימון

3 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

גבעולי מנגולד

2 כפות חמאה

אופן הכנה

חורצים את הלברק משני צדדיו וממליחים מבחוץ.

שוזרים את פרחי המרווה וממלאים בהם את הלברק.

משמנים את הלברק מבחוץ טוב טוב ומניחים על האש (ניתן לצלות גם על מחבת).

בינתיים חוצים עגבניה ולימון צורבים אותם על הגריל או המחבת על חלקם הפנימי.

את המנגולד מורחים בשמן וממליחים  ומניחים על האש.

צולים את הלברק משני צדדיו ולקראת סוף הצלייה מניחים את קוביית החמאה.

כשהלברק מוכן מניחים אותו על צלחת לצידו את המנגולד הצלוי וסוחטים את העגבניה והלימון השרופים

ומגישים. בתאבון!!!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון