ירוקל'ה חברה יחד עם השפית שיראל ברגר כדי להציג בפניכם איך לשלב את הפרחים האכילים שלנו במנות שלכם.
התוצאה כאן לפניכם. תודו לנו אחר כך.
לגרמולטה
רבע כוס זיתי טאסוס קצוצים
רבע כוס עלי זעתר ירוקל'ה קצוצים
1 שן שום כתושה
גרידה מלימון אחד
גרידה מקלמנטינה אחת
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה. מניחים בצד.
אפשר לשמור בקירור ליום אחד בלבד.
ויניגרט קלמנטינה
רבע כוס שמן זית
חצי כוס מיץ קלמנטינה טרי ומסונן
3 פרוסות שום טרי
אופן הכנה
מערבבים את המרכיבים יחד בעזרת מטרפה, מניחים עם השום לחצי שעה ומסננים.
צלחות
4 יחידות פרחי אמנון ותמר
4 יחידות פרחי ציפורן
4 יחידות פרחי כובע הנזיר
4 יחידות פרחי דבש
אופן הכנה:
מניחים כף גדושה של הגרמולטה במרכז הקערה , מסדרים את הפרחים האכילים מעל ומזלפים את הוויניגרט מסביב.
בתאבון!!