14234124gdfghdfg

תות, תה עלי שומר וזוטא, קרם צנובר | שיראל ברגר

אנחנו כל כך אוהבים את הלקוחות שלנו ובשבילכם בחרנו את ההכי טובה.
שיראל ברגר, האחת והיחידה, מציגה בפניכם איך מכינים אוכל מסוגנן בבית הפרטי שלכם!
בהצלחה!!

לקרם הצנובר
חצי כוס צנוברים קלויים
רבע כוס שמן זרעי ענבים
חצי כוס מי קרח
חצי כפית מלח
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר את הצנוברים והשמן מזלפים פנימה מים עד לקבל אמולסיה מתבלים בלימון ומלח

לתה עלי שומר וזוטא
1 חבילה עלי שומר ירוקל'ה
חצי חבילה עלי זוטא ירוקל'ה
רבע חבילה טימין ירוקל'ה
רבע חבילה אורגנו ירוקל'ה
1.5 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה
מניחים את כל המרכיבים על קערה מתחתיה קערה נוספת עם קרח.
משרים 24 שעות ומסננים

צלחות
עלי צ'רביל ירוקל'ה
עלי שומר ירוקל'ה
2 יחידות תות פרוסות דק
1 כף גדושה קרם צנובר

מניחים את קרם הצנוברים בקערה, מעל תות, עלי צ'רביל ושומר, מלח גס מעט שמן זית ומסביב מזלפים את התה המסונן.

בתאבון!

שתף אותנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email
התחברות לחשבון