מרכיבים
חצי קילו פילה אינטיאס
לרוטב הויניגרט
30 מ"ל חומץ בלסמי לבן
100 מ"ל שמן זרעי ענבים
15 גרם מלח
2 גרם שאטה טחון
לסלט
3 יחידות מלפפון
צרור קטן של עירית
15 מ"ל מיץ מלימון טרי
30 מ"ל שמן זית
5 גרם מלח
פורסים את האינטיאס לפרוסות של בערך חצי סנטימטר ( 10 גרם )
במקביל מכינים את הויניגרט , טוחנים בבלנדר את הצ'רביל, מלח , שאטה, והבלסמי הלבן לאחר שזה הופך להיות מחית מוסיפים את השמן בטיפטופים עד שיוצא מרקם דליל אבל לא מאוד.
קוצצים את האוכמניות, המלפפון, השאלוט לקוביות קטנות (ברנואז) ואת העירית והצ'רביל קוצצים הכי דק שאפשר , מתבלים בשמן זית מיץ לימון ומלח.
סידור בצלחת ( צלחות )
מזלפים את הויניגרט על הצלחת ואז מניחים את פרוסות הדג, מעל מניחים את הסלט של האוכמניות, מזלפים מעל מעט שמן זית ומיץ לימון ומעט מלח מלדון.
בתאבון!!
