תמונת מחבר

סשימי אינטיאס על ויניגרט צ'רביל, סלט אוכמניות מלפפונים וצ'רביל | שף בר צנגר

הואיל והצ'רביל בשיא שלו, פנינו לידיד יקר שלנו, שף בר צנגר, שף במסעדת ג'יארדינו הנפלאה במלון ג'אפה שמתמחה במטבח הצרפתי, לקבל ממנו מתכון המכיל צ'רביל.

מרכיבים

חצי קילו פילה אינטיאס

לרוטב הויניגרט

3 חבילות צ'רביל ירוקל'ה

30 מ"ל חומץ בלסמי לבן

100 מ"ל שמן זרעי ענבים

15 גרם מלח

2 גרם שאטה טחון

לסלט

1 חבילת אוכמניות 125 גרם

3 יחידות מלפפון

1 חבילה צ'רביל ירוקל'ה

צרור קטן של עירית

3 יחידות בצלצלי שאלוט

15 מ"ל מיץ מלימון טרי

30 מ"ל שמן זית

5 גרם מלח

פורסים את האינטיאס לפרוסות של בערך חצי סנטימטר ( 10 גרם )

במקביל מכינים את הויניגרט , טוחנים בבלנדר את הצ'רביל, מלח , שאטה, והבלסמי הלבן לאחר שזה הופך להיות מחית מוסיפים את השמן בטיפטופים עד שיוצא מרקם דליל אבל לא מאוד.

קוצצים את האוכמניות, המלפפון, השאלוט לקוביות קטנות (ברנואז) ואת העירית והצ'רביל קוצצים הכי דק שאפשר , מתבלים בשמן זית מיץ לימון ומלח.

סידור בצלחת ( צלחות )

מזלפים את הויניגרט על הצלחת ואז מניחים את פרוסות הדג, מעל מניחים את הסלט של האוכמניות, מזלפים מעל מעט שמן זית ומיץ לימון ומעט מלח מלדון.

בתאבון!!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון