25352332ghfhgfgf

הסלט העונתי של ירוקל'ה | איתיאלה היאט

משק ירוקל'ה הוא משק חקלאי מקומי ועונתי בהרי יהודה.
אנחנו מאמינים שלכל עונה והקסם שלה ועל כן כל עונה והסלט שלה.
צירפנו לכם מתכון לסלט העונתי של ירוקל'ה.
הכי פשוט הכי טעים

מצרכים:

1 קופסה מיקס עלי סלט ירוקל'ה
שמן בזיליקום ירוקל'ה
1 קופסה תותים (בקיץ אפשר להחליף בסברס או פטל)
50-100 גרם גבינת צ'דר מיושנת
לימון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
שמן זית
קורט סוכר

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את התותים במשך 5 דק לתערובת אחידה.טועמים ומאזנים טעמים עם סוכר ולימון.

מסננים במסננת צפופה ומקררים חצי שעה לפחות.

בקערת ערבוב שמים את תערובת עלי סלט ירוקל'ה, מתבלים, במלח פלפל שחור, לימון ושמן זית.

מגלפים מהגבינה פרוסות דקות בעזרת קולפן ומוסיפים לתערובת, מערבבים את הכל בעדינות טועמים ומתקנים תיבול.

בצלחת שטוחה עם שוליים גבוהים מוזגים רוטב התותים לוקחים את הסלט בקערה ומניחים בערמה לצד ועל הרוטב. לסיום מזלפים מעט שמן בזיליקום ירוקל'ה, מעט שמן זית, גבינה מלח ופלפל ומגישים מייד.

בתאבון!

שתף אותנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email
התחברות לחשבון