מצרכים :
200 גרם דג אינטיאס טרי
עלי חובזה ירוקל'ה
עלי הל ירוקל'ה
עירית או בצל ירוק
50 גרם חמאה
שמן זית
מלח אטלנטי
פלפל שחור
מתכון
אופן ההכנה
חממו תנור ל 170 מעלות (ניתן גם לחמם את המנגל בבית)
חותכים את האינטיאס ללא העור לקוביות של כ 10 ס"מ
מתבלים אותו בשמן זית, פלפל ומלח
עוטפים את חתיכת הדג בעלה חוביזה/ עלה חמציץ/ עלה הל משני הצדדים וקושרים אותם על ידי העירית לאורכו ולרוכבו
מזלפים עוד שמן זית מעל העלה
צורבים על מחבת עם מעט חמאה ומרווה את הדג העטוף משני הצדדים
מכניסים לתנור לעוד 10 דק בישול
הצעת הגשה: מומלץ לאכול לצד יוגורט קר
בתאבון!