תמונת מחבר

דג צלוי על האש עטוף בעלי ירוקל'ה | שפית דניאל יצחקוב

אנחנו ממשיכים בפרויקט השפיות הנפלאות שלנו. הפעם, שפית דניאל יצחקוב, הידועה בבישול הפרשי והנגיש שלה, מביאה לכם מתכון שכולנו יכולים להכין בבית בקלות, המשלב את העלים שלנו בצורה מושלמת. כמה פשוט ככה טעים!

מצרכים :

200 גרם דג אינטיאס טרי

צרור מרווה ירוקל'ה

עלי חובזה ירוקל'ה

עלי חמציץ ירוקל'ה

עלי הל ירוקל'ה

עירית או בצל ירוק

50 גרם חמאה

שמן זית

מלח אטלנטי

פלפל שחור

מתכון

אופן ההכנה

חממו תנור ל 170 מעלות (ניתן גם לחמם את המנגל בבית)

חותכים את האינטיאס ללא העור לקוביות של כ 10 ס"מ

מתבלים אותו בשמן זית, פלפל ומלח

עוטפים את חתיכת הדג בעלה חוביזה/ עלה חמציץ/ עלה הל משני הצדדים וקושרים אותם על ידי העירית לאורכו ולרוכבו

מזלפים עוד שמן זית מעל העלה

צורבים על מחבת עם מעט חמאה ומרווה את הדג העטוף משני הצדדים

מכניסים לתנור לעוד 10 דק בישול

הצעת הגשה: מומלץ לאכול לצד יוגורט קר

בתאבון!

שתף אותנו

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון