ירוקלה עדן

דג משופד על גבעולי קארי ירוק לצד סלט שומר וסלרי וקרם כרובית | שפית עדן דוד

שפית עדן דוד מאוד אוהבת את הקארי של ירוקל'ה. ביקשנו ממנה להרכיב לנו מתכון שכולל בתוכו את שמן הקארי הנפלא שלנו. היא מצידה לקחה את זה צעד קדימה וצירפה למנה גם גבעולי קארי. התוצאה לפניכם.

מצרכים

גבעולי קארי ירוק מגולפים (ניתן להשיג בחנות שלנו)

קילו דג בר ים/לברק/דניס/לוקוס – מפולט ללא עור ועצמות

פחית קרם קוקוס

1-2 שיני שום מגורדות

כפית ג׳ינג׳ר טרי מגורד

שמן עלי קארי ירוקל'ה

לקרם הכרובית:

פרחי כרובית חתוכים קטן

חלב ושמנת 1:1 עד לכיסוי

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

לסלט סלרי שומר:

1-2 גבעולי סלרי קצוצים

1 שומר חתוך דק

10 יח׳ עלי מנטה ירוקל'ה

שמן זית לפי הטעם

לימון/ליים לפי הטעם

מלח לפי הטעם

3-4 יח׳ במיה פרוסות דק

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

את הדג חותכים לקוביות ומשרים כשעה בחלב קוקוס, שום, ג׳ינג׳ר, כמה טיפות של שמן קארי ירוקל'ה ורבע כפית מלח.

מחממים גריל פחמים ומשמנים את הרשת.

מכינים את הקרם כרובית: מבשלים את הכרובית בחלב ושמנת עד לריכוך וטוחנים לקרם חלק. מסננים במקרה הצורך.

משפדים את הדג על גבעולי הקארי.

מכינים סלט: מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים וטועמים שטעים

מכינים את הבמיה: פורסים את הבמיה ומטגנים אותה עד לקבלת פריכות וצבע, מפזרים מעט מלח.

כשהסלט והקרם מוכנים:

צולים את הדג בגריל שחומם מראש ומפזרים מלח מלמעלה.

מורחים את כרם הכרובית על צלחת, מוסיפים את הסלט ואת שיפוד הדג, מפזרים במיה פריכה וכמה טיפות שמן קארי ירוקל'ה ובתאבון!!

שתף אותנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

הצטרפו למשפחת ירוקל'ה וקבלו הטבות מפנקות!

חברי המועדון של ירוקל'ה נהנים מפינוקים - הטבות ומבצעים שווים במיוחד.

ירוקל'ה אוהבת את הלקוחות שלה וכך היא מראה זאת:

למה אתם מחכים? הצטרפו עוד היום!

על מנת להצטרף למועדון החברים יש להוסיף לסל את מוצר "חבר מועדון" ובמהלך סיום הקנייה תוכלו ליהנות מההטבות

ניתן להצטרף למועדון גם ע"י הרשמה ותשלום חברות המועדון בקישור הנ"ל

התחברות לחשבון